Arvokkaita lahjoituksia

Vaasan Sähköverkot on lahjoittanut auton, joka on nyt käytössä Ukrainassa. Upea lahjoitus! Autolla kuljetetaan muun muassa sairaita ja välttämättömyystarvikkeita. Ukrainassa ollaan hyvin kiitollisia tästä lahjoituksesta!

Vaasan Sähköverkkon auto

Kiitos Baggas Bil & Traktor lahjoituksestanne! Lahjoittamanne auto tulee Pohjanmaalla asuvien ukrainalaisten yhteiskäyttöön. Auton avulla heidän arkielämänsä helpottuu: työssäkäynti, viranomaisasioiden hoito jne. Auto varataan etukäteen ja tavoitteena on, että mahdollisimman moni hyötyy sen käytöstä. Lisääkin autoja tarvitaan, joten ole yhteydessä, jos voit auttaa.

Anders Bergman Baggas Bil & Traktor

Taina Kaski ja hänen miehensä Eero Kaski Kauhajoelta lahjoittivat yhdistyksellemme Ford Tourneo-merkkisen pakettiauton kuultuaan, että Ukrainassa on suuri pula autoista, joilla voidaan kuljettaa niin haavoittuneita kuin tarvikkeitakin. Eero toimii siviilissä palomiehenä ja Taina lähihoitajana, joten ihmisten auttaminen on heille tuttua ennestään. Yhdistyksemme Kalyna kiittää heitä tästä poikkeuksellisen suuresta yksityishenkilön tekemästä lahjoituksesta ja toimittaa auton Ukrainaan, avustustavaroilla lastattuna. Kiitos myös Jarkko Kulmala, jonka vinkistä lahjoitus tapahtui!

Taina, Eero ja Jouni Lilja

Lisää samasta aiheesta