Värdefulla donationer

Vasa Elnät Ab har donerat en bil som nu är i flitig användning i östra Ukraina. Den fraktar bl.a. förnödenheter och sårade. Storartat av Vasa Elnät att donera en sådan bra och värdefull bil. Tacksamheten i Ukraina är stor!

Vasa Elnäts donerade bil

Tack Baggas Bil & Traktor för att ni donerade en bil till de nyanlända Ukrainarna. Nu kan de ta sig till myndigheterna för att fixa papper som behovs för att kunna arbeta, till sjukhus och på andra viktiga ärenden. Bilen bokas på förhand och många kommer att kunna använda den. Fler bilar behövs, ta kontakt om du kan hjälpa till.

Anders Bergman Baggas Bil & Traktor

Efter att Taina och Eero Kaski från Kauhajoki fick höra om den stora bristen på bilar i Ukraina har de donerat sin Ford Tourneo. Eero är brandman och Taina närvårdare så de är vana att hjälpa människor. Deras bil kommer nu att packas full med förnödenheter, köras till Ukraina och där doneras till myndigheterna. Bilen kan komma att även transportera sårade i Ukraina. Bilar är livsviktiga i Ukraina och fler behövs, så kontakta oss om du kan hjälpa till! Tack även till Jarkko Kulmala som tipsade familjen Kaski om Kalynas verksamhet!

Taina, Eero och Jouni Lilja

Relaterade artiklar