Kuljetusapua ja arvokkaita lahjoituksia

Helmikuussa 2023 Kalyna sai lainata yhtä Nykarlebybudin isoista kuorma-autoista. Håkan Wiklundin ja Christer Sjöblomin avulla kuorma-auto ajettiin Puolaan. Polttoainekustannukset katettiin lahjoituksilla. Lasti koostui Wasa Dredgingin, Tor-Björn Backlundin ja Johan Näsen lahjoittamista suurista ja tehokkaista generaattoreista. Sen lisäksi lähetimme myös sairaalasänkyjä, rollaattoreita, voimakkaita tehopankkeja ja lämpimiä vaatteita. Tavara on saapunut Ukrainaan ja suuri osa lastista on jo täydessä käytössä. Wasa Dredgingin generaattorit on asennettu pumppaamaan vettä Monastyryschen kaupunkiin. Generaattorit käynnistyvät, kun sähkönsyöttö katkeaa.

Nykarlebud Nykarlebyssä on auttanut ukrainalaisia pääsiäisestä 2022 lähtien. Linda Frostdahl ja Fredrik Sandvik ajoivat lastin Ukrainan rajalle. Siellä he kohtasivat ukrainalaisia, jotka ajoivat tavarat lopulliseen määränpäähänsä Ukrainaan. Siitä lähtien he ovat säännöllisesti auttaneet Kalynaa kuljetuksissa Pohjanmaalla.

KIITOS KIITOS!! kaikille teille, jotka autatte Ukrainaa!

Wasa Dredgningiltä erittäin tehokkaita generaattoreita

Göran Näse huoltaa generaattoreita ennen niiden lahjoittamista. Göran on lahjoittanut Ukrainaan myös Nissan Terrano merkkisen auton.. 

Tor-Björn Backlundin lahjoituksia

Kiitos Oravaisten terveyskeskukselle ja kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet käsi- ja jalkalämmittimiä.

Lahjoituksia Wasa Dredgningiltä.


Håkan Wiklund ja Christer Sjöblom ovat taitavia kuljettajia, joiden kanssa on ilo työskennellä. Christer oli myös Puolassa viikkoa aiemmin. Puolasta rahti jatkui ukrainalaisen kuljetusyrityksen avulla.

Pääsiäisenä 2022 Linda ja Fredrik Nykarlebudista ajoivat Kalynan ensimmäistä pakettiautoa. Siitä lähtien olemme tehneet yhteistyötä.

Lisää samasta aiheesta