Välgörenhetskonsert den 20 augusti: ”Super Zunami”

Fortsättning på inläggen om tacksamhet till deltagarna i välgörenhetskonserten den 20.08.23 med stöd av Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf
Idag pratar vi om ett otroligt coolt rockband. Namnet talar för sig själv. Deras framträdande är en flod av känslor, intressant kvalitetsmusik och ett hav av intryck. Allt handlar om bandet ”Super Zunami”!

”Super Zunami” – För dig som älskar cool rock!!!
Och en liten historia om själva bandet.
Vi är Super Tsunami, sex musiker; Sami, Satu, Jere, Kalle, Joni och Cat, som älskar att rocka med glädje och attityd. Vi har alla spelat många år i olika band, 2020 startade vi Super Tsunami som ett studioband. Sami Pulkkinen, vår låtskrivare/keyboardist/producent sa lets play rock’n’roll efter att han spelat in vår första singel Little Romance, så vi började spela tillsammans och vi började göra oss redo för spelningarna. Vi är sex vänner som har kul på samma gång när vi alla fokuserar och ger 110% av oss själva varje gång vi spelar. Vänskap, rock, attityd och kreativitet inspirerar oss verkligen.
Vi har släppt 9 singlar och det kommer fler, vi har gjort musikvideor till nästan varje inspelad singel så att alla kan njuta av vår musik och titta och lyssna på samma gång. Du hittar oss till exempel på Youtube och Spotify.

Du kan se konserten på länken.
Konserten för att hjälpa Ukraina
Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna.rf
FI02 31311002418477
Mobile Pay 89580

Relaterade artiklar