En stunds avkoppling

Wasa Wellness – Tack för era varma och snälla hjärtan 💞. Det var fantastisk tid hos er säger de ukrainska kvinnor som besökte er.

Jag tackar er från hela mitt hjärta för er uppmärksamhet och omtänksamhet! Det är oerhört angenämt. Att tillåta sig slappna av med er hjälp är ovärderligt. Ett stort tack för er hjärtliga stöd av ukrainare i Ukraina. Önskar er att blomstra vidare och många tacksamma kunder.
Inna Korolyova

Jag är ytterst tacksam till hela personalen för er vänlighet och en underbar förnyande atmosfär, speciellt till Katarina för hennes magiska händer och till Petra för yogapasset. Efter besöket på er salong känner jag av hur hela mitt mående förbättrade, som om en sten föll från mina axlar.
Oleksandra Shelest

Thank you very much for your support and help. It was an incredibly relaxing day. We all relaxed for a moment. Thank you to your professionals, who do their work very well and diligently, you are incredible. Good deeds always come back with a vengeance. We wish prosperity to your fantastic institution and many customers.
(від Людмили )

Relaterade artiklar